Vuonna 1906 perustettu TENTHOREY on yli 100 vuoden ajan erikoistunut luonnonkuitujen, kuten puuvillan ja pellavan, valmistukseen vaate- ja verhoilumarkkinoille. Yrityksemme teki strategisen suunnanmuutoksen 15 vuotta sitten innovatiivisen ja edistyksellisen luomupuuvillan käytön myötä ja on nyt johtava toimija kankaisiin laukkujen valmistuksessa tapahtuma- ja jakelumarkkinoilla.
TENTHOREY pyrkii laajentamaan toimintaansa muihin, teknisempiin markkinoihin. Tavoitteemme on kehittää osaamistamme entisestään sopeutumalla vaativien asiakkaiden toiveisiin ja suunnittelemalla heidän toimintaansa räätälöityjä kankaita. Nämä ovat tulevia haasteita, jotka olemme päättäneet kohdata. Yritys hyötyy Éloyesin tehtaalla uusista ja modernisoiduista laitteista, jotka yhdessä laajan verkostotuntemuksemme kanssa mahdollistavat laadukkaiden tuotteiden myynnin aikarajoja ja asiakaskysyntää kunnioittaen.
Tiivistysnauhat ja tiivistyspakkaus eivät aina ole järkevästi kiinnitettävissä. Perusperiaatteena on, että niitä käytetään urissa, liimataan tai puristetaan pysyvästi kiinteiden materiaalien väliin. Lippuprofiilit tarjoavat mahdollisuuden kiinnittää vastaava tiiviste ruuveilla tai puristaa tasaisesti. Perustana ovat perinteiset eristysohjeet, -pakkaus tai Roving-kimput. Nämä ommellaan kankaalla, jolloin syntyy ylitseulottava osa,
Voimme tarjota valmistamamme pystysuoran ja vaakasuoran lihapadon koneen seuraavilla ominaisuuksilla:
Tuntikohtainen tuotantokapasiteetti 300–1 000 kg
jäähdytetty
Lusikkasekoitus
Liikkuva tuotteen sekoitus ja tuotteen purku
Näiden ominaisuuksien avulla koneemme tarjoavat tuotteen,
Marinointi / Marinointi
Se pehmentää lihaa.
sekoittaa sen
Se on kuin lepoa 36 tuntia
Se nopeuttaa tuotantoprosessia
Pullotettu / Valmis kypsennettäväksi
Tyhjö
Se mahdollistaa kuljetuksen ilman kylmäketjun katkeamista.
Tuotteen tyhjöpadamme on suunniteltu hieromaan ja pehmentämään tuotteita, kuten kinkkua, olkapäätä, ribeye-pihviä, sisäfileetä jne. tyhjössä. Sen sylinterimäinen runko ja kalanruotoinen sisä rakenne varmistavat, että tuote homogenoituu tasaisesti. Laajan säätöalueen automaatiojärjestelmän ansiosta se varmistaa valmiin tuotteen lisääntymisen ja parhaan proteiinien sitoutumisen lihaan.